Sörfjärdens kennel

Våran avelstik

_DSC0056

Leia har gjort:

  • MH/MT med fina 486poäng. 
  • HD A ED 0.
  • Ögon UA.
  • Bruksprov SPHIII.
  • Utställnings CERT.
  • SUPERRIKSMÄSTARE  på Hovawart SM 2022.

Våran fina Leia hon är tjejen som är omöjlig att inte bli förälskad i. Hon är en stabil tik som älskar att jobba för egen maskin vare sig det gäller draget eller spåret, hon har under dom otaliga spåren vi gått i väder och vind aldrig någonsin tappat ett spår ju grisigare desto bättre är hennes melodi. 

Leia kommer från en kull på 11 valpar där samtliga är friröntgade och genomfört MH. 

Hon gör ändå skäl för sitt namn prinsessan Leia, hon är alltid den som vill stå i centrum och bli kliad på hon är alltid den som är först fram och hälsar även fast hon talar om för alla i huset att det kommer någon först. Hon visar tydligt när det inte passar damen och att tex bita i ridhussandiga kampleksaker är inte hennes grej. MicrosoftTeams-image (17)

Som tävlingshund är hon en klippa i skogen och har lärt mig allt jag kan idag. För att träna en hovawart krävs det endel påhittiga ideer ibland för att komma runt där det brister.  

 

Leia genomförde sitt mentaltest med bravur trots att matte hade skylåga förväntningar då jag upplevde henne något låg för dagen och regnet öste ner nonstop under hela tiden.  Som pricken över i:et fick vi dagens högsta poäng på testet och riktigt trevliga lovord om våran fina prinsessa. 

Länkar som är av intresse:

Leias Working dog sida

Leias uppfödare 

 

Hoffetrollet's Face

IMG_0962
KORAD, LD STARTKLASS, SPH I, SPH II 

Hoffetrollet's Face (Leia) 

SE52061/2018

 

Ursprung
DK15350/2014

IPO1 

Dante Vom Pohlsee


[A]
Ursprung
[B]

Ursprung
SE58421/2013

KORAD LPII LPIII SE LCH

Hoffetrollet's Chelsie


[Text här]

[Text här]